کارگاه شناخت ظرفیتهای همکاری دانشگاهی با توجه به سند همکاریهای 25 ساله ایران و چین برگزار و بر ضرورت گسترش همکاریهای دانشگاهی بین دو کشور تأکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با همکاری بخش بینالمللی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری کشورمان، کارگاه شناخت ظرفیتهای همکاری دانشگاهی با توجه به سند همکاریهای 25 ساله ایران و چین با مشارکت دانشگاههای علامه طباطبایی و صنعتی شریف و با مشارکت بسیاری از دانشگاههای کشورمان برگزار شد.
سیم چی، رییس بخش بینالملل دانشگاه صنعتی شریف در سخنانی، گفت: دانشگاه صنعتی شریف از سوی وزارت علوم به عنوان دانشگاه همکار و هماهنگ کننده ایرانی با دانشگاههای چین انتخاب شده است و امیدواریم که با امضای سند راهبردی میان ایران و چین ظرفیتهای همکاری دانشگاهی میان دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.
عباسعلی وفایی، رایزن فرهنگی ایران در چین و استاد دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص رشد اقتصادی چین و تأثیر دوسویه اقتصاد و علم و علم و اقتصاد بر یکدیگر سخن گفت و تحولات همه جانبه در چین را تشریح کرد.
وی بر لزوم اهمیت شناخت چین تأکید کرد و افزود: در دنیای امروز هیچ رشدی نمیتواند بدون نگاه علمی باشد. در پشت جوششها و رونق اقتصادی چین، دانشگاهها قرار دارند و مراکز تحقیقاتی مواد حرکت را برای همین منظور تهیه میکنند.
وفایی به نگاه چینیها به ایران در حوزه فرهنگ و دانش پرداخت و گفت: در چین نسبت به استعداد و هوش ایرانی و تاریخ ایران و تمدن درخشان آن احترام خاصی قایل هستند.
در ادامه این وبینار، درویش، سرکنسول ایران در گوانجو و میرنظامی و خانم برزگر، از دانشجویان دکتری ایرانی در چین در خصوص مسایل اقتصادی و فناوری سخن گفتند.
انتهای پیام/ص